Verhuur je vakantiewoning op Schier

Heb je een vakantiehuisje op Schier? Wij ontzorgen je volledig. Alles rondom verhuur wordt voor je geregeld!

Vakantiewoning verhuren op Schiermonnikoog.com

Heb jij een vakantiewoning op Schiermonnikoog? Wij kunnen je de verhuur volledig uit handen nemen, dankzij ons unieke concept. We bieden alle diensten rondom verhuur onder één dak. Hoe? Door de combinatie van onze gespecialiseerde dochterbedrijven, onze intensieve samenwerkingen en ons brede netwerk op Schiermonnikoog. Zo regelen we alles voor je! Dat scheelt jou een hoop werk. Een andere optie is om alles zelf te blijven doen, vanuit je eigen account op deze moderne en toekomstbestendige website.

Wij zijn Inas en Rink. Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring met de verhuur van accommodaties op Schiermonnikoog. Bij ons is je woning in goede handen. We wonen zelf ook op Schier, waardoor de lijntjes kort zijn. Uiteraard staat de deur altijd open voor een kopje koffie.

Wil je dat we je volledig ontzorgen, of heb je toch liever zelf de touwtjes in handen? Kies het pakket dat bij jouw wensen past. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Pakket 1: Volledige ontzorging

Wij regelen alles rondom de verhuur van je woning. Als je voor dit pakket kiest, verzorgen we de online zichtbaarheid, de verhuurbemiddeling en het afhandelen van reserveringen. Daarnaast doen we de schoonmaak en linnen via onze dochterbedrijven Schierglas en Schierlinnen. Als er iets stuk is of als er iets moet worden vervangen, geven we dat direct aan je door. Zo kun je dit snel oplossen en blijft je huisje altijd in goede staat. We regelen ook de financiële afhandeling en administratie. Uiteraard heb je hier zelf altijd inzicht in.

Als wij je alles uit handen nemen, scheelt dit jou veel tijd. Tegelijkertijd verzeker je je gasten van een prettige ervaring, al voordat ze op het eiland komen. We bieden een gestroomlijnd, klantvriendelijk boekingsproces en een complete informatievoorziening.

Pakket 2: Self-service

Wil je alleen online zichtbaarheid voor je vakantiehuisje? Ook dat is mogelijk. Met dit pakket maak je gebruik van ons online platform, en beheer je zelf al het andere werk. Bij dit pakket krijg je een account op onze website en een eigen pagina voor jouw accommodatie. Hier kun je zelf informatie toevoegen en fotos uploaden. Met dit pakket blijf je je eigen boekingen beheren en reserveringen behandelen. Als je wilt, kun je altijd later nog overstappen naar volledige ontzorging.

Neem contact met ons op

Telefoon: 0519-532 532
Email: info@schiermonnikoog.com